Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko ime

VIDEO Tudor dobio spektakularno pojačanje, navijači priredili nevjerojatan doček

Marseille je potvrdio dolazak Alexisa Sancheza.

Doček Alexisa Sancheza u Marseilleu (Foto: Twitter/Screenshot)

Samo dan nakon što je Alexis Sanchez sporazumno raskinuo ugovor s Interom, njegov novi klub Marseille potvrdio ga je kao svoje pojačanje.

Francuski velikan postigao je dogovor s čileanskim reprezentativcem i ukoliko sve bude u redu na liječničkom pregledu, Sanchez će i službeno postati novi igrač Marseillea.

Koliko to znači navijačima Marseillea, vidjelo se na spektakularnom dočeku kojeg su priredili Sanchezu. Tisuće pristaša okupilo se ispred stadiona, u zraku se mogla opipati euforija, dodatno začinjena s brojnim bengalkama i dimnim bombama.

Sanchez se jedva probijao do Velodromea gdje ga je čekao završni dogovor.

Njegovim dolaskom naš Igor Tudor vjerojatno je kompletirao igrački kadar za ovu sezonu u kojoj Marseille ima velike ambicije. U Ligue 1 želja je pokušati što je više moguće PSG-u put do novog naslova prvaka, a realan cilj je drugo mjesto koje su osvojili u prošloj sezoni i koje će ponovno voditi izravno u Ligu prvaka.

Krajem ovog mjeseca bit će održan ždrijeb skupina pa će Tudorova družina saznati s kim će igrati u najprestižnijem klupskom natjecanju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider