Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
insajder pod paljbom

Fanovi se sprdaju s Fabriziom Romanom zbog najave transfera u hrvatski klub

Fabrizio Romano najavio je transfer talentiranog Malijca Bayea Coulibalyja u Kustošiju, a Twitter mu nije ostao dužan.

Kustošija (Foto: Davor Javorović/Pixsell)

Poznati transferni insajder Fabrizio Romano objavio je na svom profilu informaciju kako hrvatski niželigaš Kustošija planira dovesti talentiranog Bayea Coulibalyja 2024. godine.

Iako Talijan objavljuje insajderske informacije gotovo svih transfera na kugli zemaljskoj, ovaj je ipak bio malo sumnjiv korisnicima na Twitteru.

Dominik Livaković VIDEO Kakav gaf UEFA-e: Ne znaju tko je Livaković, zamijenili ga sa Slovakom divider

Optužuju ga za podilaženje hrvatskom niželigašu zbog dobrog odnosa s hrvatskim agentom Andyjem Barom. Mnogi od komentara koje dobiva upravo su od hrvatskih korisnika i pojedini spominju našeg poznatog menadžera.

Podsjetimo, dio hrvatskih korisnika, osobito navijači Hajduka uzeli su Romana na zub zbog informacija o transferu Ivana Perišića u Hajduk. Naime, svojedobno je objavio kako Perišić proteklo ljeto sigurno neće doći u Split, a to nije dobro sjelo hajdukovcima, koji su u to doba zazivali Perišićevo ime češće nego Boga.

Ova objava o transferu u Kustošiju nije jasna ni neutralnim pratiteljima poznatog talijanskog novinara.

"Tko ti je ovaj?" objavljuju uz pomoć poznatog memea s Conorom McGregorom.

No nije ovo prvi put da Romano objavljuje transfere Kustošije, za koju se pročulo u nogometnoj Europi nakon transfera Senegalca Mikayila Fayea u Barcelonu vrijednog čak 1,5 milijuna eura. Možda je ovo novi Faye...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider