Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nova katastrofa

Slavni klub u krizi: Nakon teške blamaže navijači upali u teren i kapetanu uzeli traku

Nakon posljednjeg debakla prekipjelo je najžešćim navijačima slavnog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kroz teška vremena prolazi Schalke 04, jedan od najpopularnijih njemačkih klubova. Momčad iz Gelsenkirschena nalazi se na 14. mjestu prvenstvene ljestvice, a za pobjedu ne znaju već šest kola.

Nakon posljednjeg debakla prekipjelo je najžešćim navijačima slavnog kluba. Schalke je u subotnjem programu Bundeslige s 4:0 izgubio na svom terenu od novog prvoligaša Fortune Düsseldorf, što je bio okidač za akciju bijesnih navijača.

Navijači su ušli u teren i oduzeli kapetansku traku Benjaminu Stambouliju, inače dokapetanu koji mijenja standardnog vođu momčadi Ralfa Fährmana.

Radi se traci koju su upravo navijači dizajnirali i predali kapetanu uoči sezone, a ovim su potezom simbolički poručili momčadi što misle o njihovim igrama.

Smith potezom velikog sportaša spasio Jona Jonesa diskvalifikacije: Mogao je otići s pojasom Jones na čeka odluku suca (Foto: GOL.hr) Jones prvak, Smith odlazi iz kaveza (Foto: AFP)

Da stvari ne idu dobro svjestan je i Stambouli, koji je na zahtjev navijača odmah predao traku. Njemački mediji ističu da oduzimanje trake nije bio potez usmjeren protiv Stamboulija osobno, nego se radi o izrazu nezadovoljstva igrama cijele momčadi.

Francuski defanzivac je nakon utakmice u suzama komentirao novi debakl i potez navijača.

"Bilo je to jako teško za mene. Moramo živjeti s ovim klubom, svaki dan to pokušavam. Klub će uvijek biti ovdje, igrači odlaze i dolaze. Mi smo samo mali igrači u usporedbi s veličinom kluba. Uvijek ću davati sve od sebe za Schalke", rekao je.

Inače, Schalke je po broju članova drugi klub u Njemačkoj – ispred njih samo je Bayern, a imaju oko tisuću članova više od najvećeg rivala Borussije Dortmund. Bez obzira na rezultate, za njihove domaće utakmice uvijek se traži karta više.

Jon Jones obranio pojas unatoč ilegalnim udarcima, Usman demolirao prvaka Woodleyja UFC 235 poster Askren guši Lawlera (Foto: GOL.hr) Lawler i palac (Foto: GOL.hr) +2 Lawler u raspravi sa sucem (Foto: GOL.hr)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider