Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Pariz nikad neće biti Katar"

Pobuna u Parizu, navijači naciljali dvije mete i poslali poruku predsjedniku PSG-a: "J… svoju majku!"

Iznimno loša atmosfera je u i oko PSG-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ispadanje iz Lige prvaka u situaciji kad su poslije tri od četiri poluvremena osmine finala imali ukupnu prednost od 2:0 nad Real Madridom generiralo je golemo nezadovoljstvo među navijačima PSG-a.

U nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Bordeauxa pristaše pariškog kluba dale su do znanja koga smatraju glavnim krivcima, budući da su se orili zvižduci svaki put kad bi Neymar ili Lionel Messi dotaknuli loptu.

Dan kasnije otišli su korak dalje, ispisavši poruke na ulazima na stadion Park prinčeva i u klupski kamp.

Okomili su se na predsjednika kluba Nassera Al-Khelaifija i sportskog direktora Leonarda.

"Nasser, Leo, van", ispisano je sprejem na zidu izvan stadiona, zajedno s frazom koja bi u prijevodu značila: "Daleko od naše zemlje."

Ako je suditi prema porukama, poseban im je trn u oku predsjednik Al-Khelaifi:

"Pariz nikada neće biti Katar" i "Pariz smo mi", također piše na zidovima, a tu je i natpis 'NTM', francuski izraz za psovku koja na hrvatskom jeziku glasi: "J… svoju majku!"

Messijev otac radi na povratku u Barcelonu

Navijačima je slaba utjeha to što je PSG uvjerljivo vodeći u Ligue 1 i što će ove sezone osvojiti naslov prvaka Francuske.

Definitivno, u i oko kluba je iznimno loša atmosfera. Uložene su stotine milijuna eura u nadi da se će konačno osvojiti Liga prvaka, a umjesto toga dogodio se debakl. Ne čudi stoga što se u katalonskim medijima pojavila informacija da je Messijev otac Jorge kontaktirao Barcelonu i počeo pripremati teren za povratak njegovog sina na Camp Nou.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider