Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
internet gori

Liverpool slavi novog-starog heroja: Donio im je ONU Ligu prvaka, a sad je šokirao City

Ako Liverpool osvoji naslov, on mora dobiti medalju, predlažu navijači Liverpoola na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako u vitrinama ima dva naslova prvaka Španjolske s Valencijom, Rafa Benitez vjerojatno najbolji status ima u Liverpoolu.

Vodio je Redse u onom čuvenom instanbuskom finalu Lige prvaka protiv Milana; taj mu je trofej kupio sasvim dovoljno kredita da do kraja života ostane omiljen među navijačima Liverpoola, iako mu je domaći naslov, koji Redsi čekaju desetljećima, uvijek izmicao.

Međutim, devet godina nakon odlaska s Anfielda Benitez je možda - ovisno o tome hoće li Redsi iskoristiti njegov poklon - ipak donio naslov Liverpoolu.

Rafin Newcastle šokantno je preokrenuo vodstvo Manchester Cityja i slavio s 2:1. Liverpool ima priliku nadoknaditi bodove izgubljene u međusobnom ogledu s Građanima i pobjedom protiv Leicestera (srijeda, 21:00) ponovno pobjeći na sedam bodova viška.

Navijači Liverpoola nakon utakmice na društvenim mrežama slave svog novog-starog heroja. Ako Liverpool osvoji naslov, Rafa mora dobiti medalju; konačno će Liverpoolu donijeti Premierligu; iz perspektive Liverpoola, Rafina druga najvažnija pobjeda u karijeri, samo su neke od reakcija u čast Beniteza.

Navijači su se prisjetili i Roya Hodgsona, još jednog bivšeg menadžera Liverpoola, koji je ove sezone sa svojim Crystal Palaceom srušio City. Neki sugeriraju da bi i on trebao dobiti medalju, naravno, ako Liverpool obrani prednosti i uzme naslov.

Društvene mreže ''izgorjele'' su od reakcija, a dobar dio njih obojen je i humorom. Najbolje pogledajte u nastavku…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider