Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to nije bilo okej

VIDEO Navijači Liverpoola poludjeli na bivšeg kapetana zbog snimke iz Hrvatske

Jordan Henderson još nije službeno postao član Al Ettifaqa, ali već je snimljen kako s novom momčadi trenira u Hrvatskoj.

Jordan Henderson (Foto: Screenshot)

Liverpoolov kapetan Jordan Henderson već se tjednima povezuje s transferom u saudijski Al-Ettifaq. Trakavica je otišla toliko daleko da se veznjak Redsa već priključio treninzima novog kluba iako posao još nije službeno notiran.

Henderson se odlučio javiti zovu novca i preseliti se u saudijsku nogometnu pustinju, koja bi uskoro trebala postati oaza za top-nogometaše na zalasku karijere. Uskoro bivši kapetan Liverpoola potpisat će trogodišnji ugovor sa Saudijcima i samo se čeka službeni čin.

N'golo Kante, Fabinho, Jordan Henderson Liverpool ostaje bez srca veznog reda: Klopp pušta dva bitna igrača u Saudijsku Arabiju divider

Navijače Liverpoola neugodno je iznenadila činjenica što je već napustio klub, iako još nema službene potvrde. Naprotiv, u srijedu ujutro doputovao je u Hrvatsku, gdje se Al Ettifaq priprema za novu sezonu, i čak je odradio trening s novom momčadi iako je još uvijek pod ugovorom s Liverpoolom.

"Pa on je još naš kapetan, to nema nikakva smisla", iščuđavaju se navijači Redsa na društvenim mrežama.

Dokaz da je sve gotovo jest činjenica da je u utorak bio na Anfieldu i oprostio se od suigrača, snimio video na kultnom Anfieldu, sjeo u privatni zrakoplov i poletio prema Hrvatskoj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider