Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebes

Navijači se sprdaju s Aguerovim spomenikom da više sliči na Kroosa, slaže se i Modrićev suigrač

Sergio Aguero dobio je spomenik ispred stadiona Etihad, ali navijači su primijetili jedan detalj.

Sergio Aguero (Foto: Afp)

 Nogometaši Manchester Cityja proslavili su 10 godina od svog prvog naslova u Premier ligi ovaj tjedan, a klub se odlučio prisjetiti velikog događaja otkrivanjem spomenika čovjeku koji je zabio najslavniji gol u povijesti Građana 13. svibnja 2012. godine.

Pogodak Sergija Aguera ovjekovječen je gigantskim umjetničkim djelom koji će stajati ispred stadiona Etihad, a prikazuje gol slavnog argentinskog napadača u pobjedi 3:2 protiv QPR-a na kraju sezone 2011/12.

gol expired Manchester City otkrio kip Sergia Aguera na desetu godišnjicu kultnog pogotka divider

Ta slavna pobjeda omogućila im je naslov prvaka Engleske ispred gradskog rivala Manchester Uniteda, a kip prikazuje Aguera kako vrti dresom iznad glave i slavi s navijačima.

Sprdanje sa statuom

Ali pažnju javnosti privuklo je nešto sasvim drugo, naime Aguerove crte lice izvukle su pokoji komentar iz mnogih navijača na društvenim mrežama.

gol expired Aguero nakon problema sa srcem nagovijestio senzacionalni povratak nogometu divider

Mnogi korisnici Twittera u petak su komentirali kako spomenik nalikuje više na Real Madridovog igrača Tonija Krosa nego na Aguera. Primijetio je čak i sam Kroos, koji se našalio na svoj i Aguerov račun.

Podijelio je fotografiju statue koju je objavio BBC-jev reporter Simon Stone, koji je uz nju napisao „Sergio je stigao“, a duhoviti Kroos je komentirao "Jesi li siguran?“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider