Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Donacije stižu i dalje

Priča iz Provjerenog dirnula je cijelu Hrvatsku, a onda su reagirali navijači Hajduka i obradovali Patrika

Život bez majke i uz teško bolesnog oca natjerao je Patrika da odraste mnogo brže od svojih vršnjaka.

Teška životna priča Patrika Petrovića i njegova oca iz malog mjesta u Slavoniji, emitirana u emisiji Provjereno, proširila se cijelom Hrvatskom i šire.

Život bez majke i uz teško bolesnog oca natjerao je Patrika da odraste mnogo brže od svojih vršnjaka.

Živeći svoje geslo prkosa moćnome i zaštite slabome, navijači Hajduka prikupili su više od 30.000 kuna kako bi Patrik i njegov otac ispunili san i konačno imali svoju kuću.

"Nismo se mogli ne odazvati kad je momak nekoliko kilometara od nas. Akcija je trajala svega tjedan dana, a donacije i dalje nastavljaju stizati i sve će biti proslijeđene na Patrikov račun", ispričao je Milan Strahinec, predsjednik Društva prijatelja Hajduka Belišće.

Akciji DPH-a Belišće priključili su se brojni navijači Hajduka, Bilo srce, volonteri Društva prijatelja Hajduka i Našeg Hajduka te NK Belišće i Caffe bar Time Out, u kojem su se proteklih desetak dana mogle ostaviti donacije za ostvarenje Patrikova sna.

"Zahvaljujem ljudima koji su pomogli i svim navijačima Hajduka na lijepim poklonima. Hvala vam od srca. Moje su želje da se tata i ja uselimo u novu kuću i živimo u normalnim životnim uvjetima", zahvalio je Patrik Petrović navijačima Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider