Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gromoglasni zvižduci

VIDEO Navijači Hajduka nakon utakmice skandirali "Leko, odlazi": Evo kako je to komentirao

Osječani su pobjedom na Poljudu zaključili 12. kolo HNL-a.

Ivan Leko (Foto: Paun Paunovic/Cropix)

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka na utakmici Hajduka i Osijeka (0:2) krenuli su zvižduci navijača, ali i skandiranje treneru Ivanu Leki.

Trener Hajduka prišao je i čestitao osječkoj klupi za pobjedi, a u tom trenutku s istočne tribine je krenulo skandiranje - "Leko, odlazi".

Leko je odmah otišao u svlačionicu, a s tribina su se mogli glasni čuti zvižduci za lošu predstave splitske momčadi protiv Osijeka. Novinari su nakon susreta pitali Leku za komentar na skandiranje navijača:

"To je normalno, jasno da su ljudi nezadovoljni, ali sigurno nije nitko više razočaran od mene. Rezultat je bolan. Imali smo devet pobjeda zaredom, sve je bila pjesma, dobivali smo derbije, a sad je drama. Progutaj gorku pilulu, budi tu, prihvati kritiku i od sutra napravi sve da se digneš", rekao je Leko pa dodao:

Torcida VIDEO Pogledajte kako je cijeli Poljud ispratio igrače Hajduka nakon poraza od Osijeka divider

"Znam kako se osjećam, najlakše se predati i reći ajde vozi. Bio bih sam sebi smiješan da odem, ja sam samo trener. Nemam pojma što će biti sutra, za pet dana, mjesec dana ili pet godina", odgovorio je trener Hajduka na pitanje novinara hoće li sjesti za stol i razgovarati s predsjednikom i sportskim direktorom.

Skandiranje treneru Hajduka možete vidjeti OVDJE.

Treba li Ivan Leko otići s klupe Hajduka?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider