Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvijek na prvoj crti

Navijači Dinama u velikoj humanitarnoj akciji: BBB-i raščišćavali grad i prenosili bebe u rodilištu

Najgorljiviji navijači Dinama spremno su se uključili u akciju raščišćavanja centra Zagreba i pomoći rodiljama u Petrovoj, nakon što je jutros jak potres pogodio hrvatsku metropolu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bad Blue Boysi opet su priskočili u upomoć Zagrepčanima. Najgorljiviji navijači Dinama spremno su se uključili u akciju raščišćavanja centra Zagreba, nakon što je jutros jak potres pogodio hrvatsku metropolu.

Nakon što su proteklih dana pomagali u selidbi Kliničke bolnice Dubrava, a potom raznosili lijekove i namirnice najpotrebitijima, sada su priskočili u pomoć vatrogascima i civilnoj zaštiti.

gol expired Podrška Zagrepčanima stiže sa svih strana, Dinamo i Hajduk poručuju: "Drži se, Zagrebe! Nema predaje!" divider

Sve se radi u dogovoru s nadležnim službama. BBB-i su opremljeni zaštitnim maskama kako bi smanjili opasnost od eventualnog prenošenja koronavirusa. Jutros su pomagali i u rodilištu u Petrovoj. Nosili su stvari trudnicama i rodiljama koje su morale izaći iz zgrade. Vojsci su pomogli prenositi tek rođene bebe u sigurnije bolnice.

Kao i toliko puta do sada, od Domovinskog rata pa do svih nedaća koje su pogodile Hrvatsku posljednjih godina i desetljeća, pripadnici hrvatskih navijačkih skupina uvijek su među prvima priskakali u pomoć sugrađanima.

Kada je najteže, oni su uvijek tu. Uvijek beskompromisno na prvoj crti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider