Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
ali nije sve bajno

Konačno dobra vijest za navijače Chelseaja, britanska vlada klubu izmijenila posebnu licencu

Chelsea za svoje domaće prvenstvene utakmice ipak neće smjeti prodavati ulaznice svojim navijačima, ali barem mogu a FA Kup.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači aktualnog europskog nogometnog prvaka Chelseaja moći će kupovati ulaznice za gostujuće utakmice svoje momčadi, utakmice FA Kupa te utakmice ženske ekipe nakon što je britanska vlada klubu izmijenila posebnu licencu u srijedu.

No, Chelsea neće imati nikakvih prihoda od prodaje ulaznica već će sav prihod ići organizatorima natjecanja.

gol expired VIDEO Zlatko Dalić iznenadio na treningu: Potezom oduševio okupljene novinare u Dohi divider

Zabrana prodaje ulaznica Chelseajuje nametnuta nakon što je pod sankcije britanske vlade potpao njegov vlasnik Roman Abramovič zbog ruske invazije na Ukrajinu.

"Otkako je Roman Abramovič dodan na listu osoba koje se nalaze pod sankcijama zbog povezanosti s Vladimirom Putinom, vlada je tražila rješenje da klub može nastaviti nastupati, a da sankcije i dalje budu na snazi. Zahvalio bih se navijačima na strpljenju dok smo s nogometnim dužnosnicima pronašli rješenje", kazao je britanski ministar sporta Nigel Huddleston.

Predsjednik Španskog Vinko Bilandžić na prezentaciji Ante Bašića Derbi i velika fešta: Kultni zagrebački klub sprema se za veliki povratak divider

Chelsea za svoje domaće prvenstvene utakmice neće smjeti prodavati ulaznice svojim navijačima, dok će gostujući navijači smjeti kupovati ulaznice za utakmice na Stamford Bridgeu, a prihod će ići Premier ligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider