Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ružne scene

Chelseajevi huligani skandirali Abramoviču pa napali policiju bocama, smirili ih pendrecima i suzavcem

Chelseajevi huligani zakačili su se s policijom uoči utakmice s Lilleom u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Chelsea stigli su na sjever Francuske na uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Lillea u tisućama, ali prije utakmice uspjeli su se zakačiti s tamošnjom policijom koja je morala koristiti pendreke i suzavac.

Tisuće engleskih navijača došlo je podržati svoje koji brane prednost od dva gola iz prve utakmice, ali oveća skupina huligana ostala se zagrijavati u gradu. Započelo je s manjim odvojenim neredima, ali kulminiralo je izlaskom interventne policije na teren, koja je morala koristiti silu protiv gostujućih navijača.

Chelseajevi navijači navodno su skandirali Romanu Abramoviču pa zasulil domaću policiju bocama, ali smirili su ih pendreci i suzavac interventne policije, pišu engleski mediji.

gol expired Debakl Juventusa na domaćem terenu: Villarreal ih razmontirao i izbacio iz Lige prvaka! divider

"Pozvali su nas u lokalni bar poslije pritužbi na ponašanje huligana. Ulice koje okružuju područje su blokirane i još postoje izolirani džepovi u gradu u kojem ima problema", rekao je glasnogovornik tamošnje policije.

Chelsea proživljava teške dane jer je vlasnik Roman Abramovič pod blokadom i užurbano traže novog vlasnika kako bi što prije izašli iz krize. Plavi su trenutačno pod sankcijama britanske vlade, smiju igrati utakmice, ali ne smiju zarađivati od prodaje ulaznica, dresova i klupskih memorabilija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider