Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gnjusno

Sin Brace Salihamidžića podijelio poruke koje dobiva: Navijači Bayerna poslali mu fotografiju noža i prijetili životom

Sportski direktor Bayerna Hasan Braco Salihamidžić dobiva gnjusne prijetnje poslije ispadanja od Villarreala u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nick Salihamidžić (19), sin Bayernova sportskog direktora Hasana Salihamidžića, na Instagramu je podijelio šokantne poruke koje mu navijači bavarskog giganta šalju poslije ispadanja iz Lige prvaka od Villarreala.

Jedan od nasilnika poslao mu je fotografiju noža i dopisao:

"Ne ode li Braco Salihamidžić iz Bayerna, iskoristit ćemo ovaj nož na njemu i njegovom sinu. Želio bih da ste svi mrtvi. Ti i cijela tvoja obitelj. Nadam se da će ti ozljeda završiti karijeru i da će ti otac umrijeti. Je**te se ti i tvoj otac.“

To nisu bile jedine prijetnje: "Reci ocu neka odmah otpusti Nagelsmanna ili ćemo ti po**bati majku!“

Podijelio sve na Instagramu

Nick je prijeteće poruke podijelio na Instagramu uz opis:

"Ludo je kako vi 'navijači' brzo mijenjate mišjlenje. Kad je sve dobro, nikad moj otac nije zaslužan, ali kad nešto pođe po zlu, kritizirate njega i terorizirate moju obitelj prijetnjama i porukama."

Ovo nije prvi put da se Salihamidžići kače s navijačima: Prije godinu dana njegov je sin također proslijedio prijetnje koje je dobio na društvenim mrežama. Tad su ga navijači vrijeđali jer njegov otac nije produljio ugovor Hansiju Flicku. Ovaj put kriv im je za ispadanje od Villarreala u četvrtfinalu Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider