Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne može on bez barce

Navijači Barcelone u ekstazi zbog Messijevih riječi: Ovo je veliki preokret

Lionel Messi dao je intervju za katalonski sportski list Sport.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da navijači Barcelone mogu odahnuti, barem prema onom što je katalonski Sport objavio u najavi velikog intervjua s Lionelom Messijem. Na internetskom izdanju tog sportskog dnevnika objavljeni su dijelovi intervjua koji daju naslutiti veliki preokret u situaciji s Messijevim odlaskom, koji se možda neće ni dogoditi sljedećeg ljeta kada mu istječe aktualni ugovor.

''Nakon toliko neslaganja želim tome stati na kraj. Svi navijači Barcelone moraju se ujediniti i nadati se da najbolje tek dolazi'', rekao je Messi želeći pomiriti navijačke strasti.

gol expired Kakav šou! Igrač Tottenhama usred utakmice odjurio u svlačionicu, bijesni Mourinho trčao za njim divider

Pred Barcelonom su redovni izbori na kojima se neće više kandidirati omraženi predsjednik Bartomeu. Messi ga je prijetnjom da će otići htio otjerati s funkcije već sada, no nije uspio.

''Ako sam griješio u svojim postupcima, to je bilo za dobrobit Barce. Samo sam htio bolju i jaču Barcelonu'', poručio je Messi.

''Samo strašću i entuzijazmom možemo postići ciljeve. Uvijek moramo biti ujedinjeni i ići prema istom cilju. Htio sam poslati poruku svim članovima kluba i svim Kataloncima koji nas prate. Ako sam vas ikad naljutio zbog svojih postupaka, bilo je to samo zato što sam htio najbolje za klub'', poručio je Argentinac.

Vidjet ćemo danas što je još rekao Messi, ovo zvuči itekako obećavajuće za Barcine fanove.

Dinamo ovo mora proći

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider