Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Incident na terenu

Kaos u Premier ligi: Navijač utrčao na teren i unio se u lice protivničkom treneru

Na utakmici između Leedsa i Newcastlea jedan navijač Leedsa utrčao je na teren, došao do trenera Newcastlea Eddieija Howea te mu nešto prigovorio da bi na posljetku sve završilo sa naguravanjem.

Eddie Howe (Foto: Afp)

Remi Leedsa i Newcastlea obilježio je incident koji se ne viđa baš tako često. Navijač Leedsa dotrčao je do trenera protivničke momčadi, a potom je krenulo naguravanje prije nego što je reagiralo osiguranje te je čovjek udaljen sa terena.

Sve se to dogodilo na samom kraju utakmice kada je semafor već otkucao 90 minuta, a Newcastle je imao slobodan udarac u opasnoj zoni. Scena je očito omela igrače na terenu pa je tako izvođač Trippier samo pogodio zid, a nedugo nakon toga sudac je svirao kraj.

Snimku ovog incidenta možete pogledati ispod.

“Bilo je to pravo iznenađenje. Bio sam usredotočen na utakmicu i to je bila posljednja stvar koju sam očekivao da će se dogoditi“ izjavio je šokirani Howe kada su ga nakon utakmice pitali za mišljenje o incidentu.

Utakmica koja je bila izuzetno značajna za obje momčadi završila je rezultatom 2:2. Newcastle se bori za plasman u Ligu prvaka, dok Leeds strahuje od ispadanja i svaki im bod može biti presudan u borbi za opstanak u najvišem rangu engleskog nogometa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider