Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Jeste li sumnjali?'

Navijač koji je raznježio Hrvatsku ispratio igrače na derbi u Zagreb

Veliki navijač Hajduka Luka ispratio je svoje ljubimce na nedjeljni derbi protiv Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je magazin Provjereno donio lijepu navijačku priču o 16-godišnjem Luki, mladiću koji ima Down sindrom, mnogi su putem društvenih mreža izrazili oduševljenje njegovom ljubavi prema svom klubu.

Svojom je strašću za navijanjem zarazio Antu i Marina, dvojicu volontera iz splitske udruge koji zbog Luke više ne propuštaju niti jednu Hajdukovu utakmicu. Postalo je to, kako kažu, puno više od volontiranja i preraslo u prijateljstvo za cijeli život. A Torcida je zbog Luke učinila ono što gotovo nikada ne čini. Na sjevernu je tribinu, gdje kamere baš ne zalaze, pustila ekipu Provjerenog.

''Hajduk je upravo krenuo u Zagreb, a jeste li i sumnjali tko ih je došao ispratiti pri polasku autobusa sa Poljuda...?'', objavila je službena stranica Hajduka s fotografijom Luke i nogometaša u autobusu.

U nedjelju u 17 sati Hajduk gostuje kod Dinama u najvećoj utakmici hrvatskog nogometa. Vjerujemo kako će nogometaši splitskih Bijelih igrati i za ovog velikog navijača. Svojom je ljubavlju Luka to itekako zaslužio.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider