Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponijelo ga

Navijač Hajduka poljubio novinarku tijekom ludog slavlja, sve su snimile kamere

Hajduk je pobijedio Rijeku s 3:1 i osvojio Hrvatski nogometni kup.

Navijač Hajduka poljubio novinarku (Foto: N1 televizija/Screenshot)

Nogometaši Hajduka pobjednici su 31. izdanja Hrvatskog nogometnog kupa. U finalu igranom na Poljudu pobijedili su Rijeku s 3:1 i nakon devet godina čekanja donijeli Rabuzinovo sunce u Split.

Tek što je sudac Fran Jović odsvirao kraj dvoboja, nastala je prava ludnica na terenu. Igrači su poletjeli jedan drugome u zagrljaj, slavilo se, pjevalo, skakalo, a onda su i navijači provalili na teren.

Novinarka dobila poljubac na dočeku

Uslijedilo je vatreno slavlje koje se preselilo na splitske ulice, ali i rivu na kojoj se, prema određenim procjenama, okupilo oko 30 tisuća navijača. 

Slavilo se, pjevalo, palilo baklje, a jedan je navijač u zanosu emocija poljubio i novinarku Veselu Šegvić.

VIDEO Ludnica na splitskoj rivi: Igrači Hajduka stigli na krovu busa s bakljama, dočekali ih deseci tisuća navijača Igrači Hajduka na splitskoj Rivi Igrači Hajduka na splitskoj rivi

U kratkom razgovoru uz glazbenu pozadinu “Za ljubav ja dao bi sve” od jednog razdraganog navijača dobila je poljubac, piše N1.

Kako je to izgledalo možete vidjeti OVDJE.

Spektakularan doček na Rivi

Deseci tisuća ljudi okupili su se na splitskoj Rivi gdje su se spojili oni koji su stigli s Poljuda s navijačima koji su tamo gledali utakmicu na velikom ekranu.

Autobus s igračima se teško probijao do same rive, a onda kad su stigli nastala je nova ludnica. Marko Livaja i dio suigrača vozio se na krovu autobusa, imali su upaljene bengalke, a navijači su ih oduševljeno pozdravljali.

Dolaskom hajdukovaca na rivu započeo je slavljenički program. Prvo je pred navijače izašao trener Valdas Dambrauskas, a potom su na pozornicu izlazi jedan po jedan nogometaš.

Noć za pamćenje u Splitu

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider