FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pokušali ga opljačkati

Nasred ulice propucan MMA borac, pokazao prostrijelnu ranu: "Izbjegli smo tragediju"

Razbojnici su ga htjeli opljačkati, ali plan im je propao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na ulicama glavnog argentinskog grada Buenos Airesa tamošnji MMA borac Bruno Canetti zadobio je prostrijelnu ranu u prsa i hospitaliziran je nakon što su mu dvojica naoružanih razbojnika pokušala ukrasti motocikl.

Sve se dogodilo tako što su mu napadači postavili zasjedu, pričekavši ga u kvartu Lanus.

Kad se Canetti pojavio, napadači su izašli iz obližnjeg automobila i zatražili da im preda ključeve svog motocikla. Dok je 29-godišnji MMA borac tražio ključeve, jedan od napadača je postajao sve nervozniji i pokušao ga je udariti. U tom trenutku je Canetti potrčao, a drugi napadač je na njega otvorio vatru. Jedan metak ga je pogodio u trbuh, a drugi u prsa.

Razbojnici su pobjegli prije nego su na mjesto događaja stigli Canettijev trener i brat Guido koji je za argentinske medije i prepričao što se dogodilo.

"Rekao mi je samo 'dvaput su pucali na mene'. Ali, bio je u redu. Metak je prošao kroz njegovu jaknu i majicu i zabio mu se u prsa. On je sada dobro, imao je anđela čuvara i golemu sreću da metak nije pogodio njegove organe. Pukom srećom smo izbjegli tragediju."

Kirurzi u lokalnoj bolnici uklonili su metar i stavili Bruna na promatranje te je nakon nekoliko sati otpušten na oporavak kući. Dok je bio u bolnici, brat ga je snimio i objavio na Instagramu snimku na kojoj se vidi prostrijelna rana.

Policija Buenos Airesa traga za počiniteljima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider