Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neto u napoli?

Propada li Ivici Ivušiću transfer karijere? Za sve je "kriva" Barcelona

Napoli je navodno odustao od Ivušića jer besplatno može dovesti Neta iz Barcelone.

Galerija Ivica Ivušić, Josip Šutalo i Martin Erlić Ivica Ivušić

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Ivušić još je od lipnja u kombinacijama za transfer života. Sjajnog golmana Osijeka navodno želi Napoli, tako su barem pisali talijanski mediji.

Prve informacije pojavile su se nakon njegove odlične izvedbe protiv Francuske u Ligi nacija, no on je i dalje igrač Osijeka koji navodno čeka službenu ponudu, a od ponude možda neće biti ništa, barem ne od Napolija.

Prema pisanju katalonskog Sporta, Napoli je ozbiljno zagrizao za Neta, golmana Barcelone.

Katalonski velikan pod hitno mora smanjiti broj igrača kojima isplaćuje plaću, a Neto je među prvima na izlaznim vratima jer Xavi više ne računa na njega.

Vitoria SC Hajdukov protivnik u Europi igra susret u prvenstvu prije uzvrata, a Bijeli će biti slobodni divider

Brazilski golman je prije tri sezone stigao u Barcelonu iz Valencije za 26 milijuna eura, a njegova želja je odlazak u klub koji igra europska natjecanja, a želje bi mu se ostvarile transferom u Napoli.

Prema tvrdnjama španjolskih medija, Barcelona bi ga u Napoli pustila besplatno, a Neto mora odustati od novca koji mu je preostao po ugovoru i smanjiti zahtjeve oko plaće u Italiji.

S druge strane Napoli bi za Ivušića morao dati nekoliko milijuna eura, a Neta bi dobio potpuno besplatno.

Ivušić prema Transfermarktu vrijedi 4,5 milijuna eura, a dolaskom među Vatrene skrenuo je pozornost na sebe brojnih poznatih klubova. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider