Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio bi veliko pojačanje

Kakav potez: ''Zločesti dečko'' svjetskog nogometa vraća se kući na velika vrata?

Talijanski napadač i ''zločesti dečko'' svjetskog nogometa Mario Balotelli na ljeto će postati slobodan igrač.

Mario Balotelli (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Napoli navodno istražuje mogućnost potpisivanja napadača Nice Marija Balotellija kao slobodnog igrača na ljeto. Prema Corriere dello Sportu, Balotelli je prilika za Napoli i trenera Mauricea Sarrija kako bi ojačao napad i dodatno zaoštrio konkurenciju.

Bez obzira na Balotellijeve nepodopštine, radi se o iznimno talentiranom napadaču koji je u stanju jednim potezom riješiti utakmicu.

27-godišnjak trenutno uživa u ljepotama južne Francuske, nakon što je prošle godine postigao 33 gola u samo 49 nastupa od dolaska iz Liverpoola. Međutim, njegov ugovor prestaje na kraju sezone, a ima dovoljno dobar učinak da može tražiti bolje uvjete.

Balotelli trenutno ne pristaje na produljenje ugovora s Niceom, a to je prilika za sve one koji smatraju kako bi ih ovaj napadač mogao pojačati. S Napolijem se sastao ove sezone u doigravanju za Ligu prvaka te nije krio kako se divi onome što radi momčad iz Napulja.

Napoli je osigurao jesenski naslov prvaka u Serie A, završivši nakon 19. kola s bodom ispred Juventusa. U tom periodu klub s juga Italije ostvario je 15 pobjeda, tri remija i tek jedan poraz uz impresivnu gol-razliku 42:13. Ne treba ni spominjati kako bi s Balotellijem iduće sezone imali adut više.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider