Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRANSFER HAJDUKOVOG DRAGULJA

Napokon otkriveno gdje odlazi Luka Vušković, taj posao trebao bi značiti dolazak Ivana Perišića!?

Prema informacijama kojima raspolaže vodeći nogometni transfer insajder, Luka Vušković postat će novi nogometaš Tottenhama.

Luka Vušković (Foto: Duje Klaric / CROPIX)

Čini se da je Hajduk napokon završio pregovore oko prodaje Luke Vuškovića, najvećeg dragulja splitske svlačionice, ali i igrača koji bi trebao postati Hajdukov rekordni izlazni transfer.

Fabrizio Romano otkrio je kako je sve dogovoreno s Tottenhamom, koji do sada nije dolazio u prvi plan, no u posljednje vrijeme je pokazao interes, a Vušković i njegova obitelj procijenili su londonski klub kao najbolju opciju za njegov daljni razvoj.

Vušković je odabrao isključivo Spurse

Prema Romanu, sam Vušković je odabrao isključivo Tottenham kao svoju iduću stanicu, tako da je Hajduk ušao u pregovore, koji bi ovih dana trebali biti i službeno završeni. Dodaje se kako je u ozbiljnoj igri za 16-godišnjeg stopera bilo još pet klubova.

Zasad ipak ne znamo znači li ovo instantan odlazak Vuškovića u London ili će ipak još neko vrijeme ostati u Hajduku. Više o tome kad posao bude i službeno potvrđen od strane klubova.

Otvorena vrata za Perišićev transfer

Ovo bi, prema svemu sudeći trebalo olakšati dolazak Ivana Perišića u Hajduk, koji sad postaje itekako realna mogućnost, no gotovo sigurno tek na zimu.

Nije tajna da se Ivan želi vratiti, ali da isto tako nije spreman odreći se velikog novca koji mu ugovor s Tottenhamom garantira. Tako da je moguće kako je u transfer Vuškovića uključeno i nešto što bi trebalo pomoći po tom pitanju, odnosno što bi zadovoljilo obje Ivanove želje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider