Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ubio jednu osobu

Napadač otkrio zašto je nožem izbo nogometaša Arsenala: "Mogao sam stati na tome, ali..."

Napadač, koji je ubio i ranio dvoje ljudi, napao je nožem nogometaša Arsenala Pabla Marija.

Pablo Mori (Foto: Afp)

Muškarac, koji je prije nekoliko dana nožem ubio jednu i ranio pet osoba u Milanu, otkrio je policiji motiv stravičnog napada, a to je ljubomora prema nogometašu Arsenala, Pablu Mariju.

29-godišnji nogometaš Topnika, koji se trenutno nalazi na posudbi u talijanskoj Monzi, zadobio je ubod u leđa, ali brzom reakcijom je prevezen u obližnju bolnicu. Srećom, njegove ozljede nisu bile opasne po život, ali je završio na operaciji i dobro se oporavlja.

Talijanski su mediji nagađali da se radi o nasumičnom napadu, ali čini se da iza postupka pomahnitalog muškarca stoji dublji razlog.

Napadač je izveden pred sud u Milanu, gdje je priznao da je izgubio samokontrolu kada je prepoznao nogometaša. Zbog toga je zgrabio nož i krenuo u suludi pohod:

Policija u Milanu Bivši nogometaš svladao ubojicu i spriječio još veću tragediju u Milanu: "Nisam heroj" divider

"Bio sam ljubomoran, jer on je bio dobro, a ja sam bolestan. Tada sam ga napao nožem, mogao sam stati na tome, ali ne znam što me spopalo. Počeo sam napadati i druge ljude", priznao je muškarac koji će odgovarati za ubojstvo i dva pokušaja ubojstva, piše talijanska La Gazzetta dello Sport.

Zanimljivo, napadač je prepoznao Marija kao poznatog nogometaša, ali nije znao za koji klub nastupa. Pred sudom je kazao da se radi o nogometašu Milana, ali Mari nosi dres Monze.

Za kraj dodajmo kako je još veću tragediju spriječio bivši nogometaš Massimo Tarantino, koji je napadaču oduzeo nož i zadržao ga do dolaska policije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider