Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijetnja za Modrića i društvo

Večeras Real Madridu prijeti igrač koji ne voli buku: Tišina je njegov saveznik

Danas u 21 sat na rasporedu je prvi polufinalni susret Lige prvaka Real Madrid - Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometne tribine već su godinu dana u potpunoj tišini. Večerašnja utakmica Lige prvaka trebala je biti festival nogometa na prepunom Santiago Bernabeu koji je trebao predvoditi momčad Zinedinea Zidana do pobjede i finala Lige prvaka. 

Takva bi atmosfera motivirala i igrače Chelseaja, ali za njemačkog napadača u dresu londonske momčadi Timu Wernera tišina će biti saveznik, prenosi Marca.

Zatražio zamjenu zbog buke navijača

Prije četiri godine Timo Werner dospio je u sve medije zbog nesvakidašnje situacije. Njegova tadašnja momčad RB Leipzig gostovala je u Istanbulu kod Bešiktaša. Buka navijača bila je toliko glasna da je njemački napadač zatražio čepiće za uši. Nakon pola sata igre, nakon što je nekoliko puta stavio ruke na uši kako bi buka bila manja, zatražio je od trenera zamjenu.

"Nikada nisam iskusio takvo nešto, uopće se nisam mogao koncentrirati na utakmicu. Zatražio sam čepiće za uši, ali ni to nije pomoglo. Još se uvijek ne osjećam dobro", rekao je Werner nakon utakmice u kojoj je turska momčad pobijedila s 2:0.

Nakon dva tjedna pretraga saznali uzrok

Tijekom naredna dva tjedna provedena su različita ispitivanja kako bi se utvrdilo što je uzrok tome. Liječnici su sumnjali na ozljedu vratne kralježnice zbog čestog putovanja, što je uzrokovalo česte vrtoglavice, probleme s disanjem i bukom.

Zbog toga je Werner propustio dvije utakmice njemačke nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Nakon toga Werner se vratio na nogometne terene i odigrao utakmicu na Wembleyju pred 80 tisuća gledatelja bez ikakvih problema.

Večeras će na pomoćnom stadionu madridskog Reala Werner biti jedna od najvećih prijetnji za Luku Modrića i njegove suigrače. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider