Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Nakon odlaska dolazak na Rujevicu: Rijeka dovela košarkaški visokog stopera iz Atalante

Rijeka je danas objavila kako je Stjepan Lončar otišao u Ferencvaroš, a sad javlja kako je dovela stopera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stoper Anton Krešić novi je igrač HNK Rijeka. Krešić je u redove Rijeke stigao na posudbu iz Atalante do kraja tekuće sezone HT Prve lige uz mogućnost otkupa. Krešićev talent rano je prepoznat, Anton je u Atalantu otišao 2015. godine iz redova Zagreba bez da je u HNL-u upisao nastup. Srednji branič je košarkaški građen jer je visok čak 198 centimetara

"Hvala svima na dobrodošlici. Rijeka je važan klub u hrvatskom nogometu. Dojmovi su predivni, stadion je vrhunski, grad je lijep i svi su me lijepo dočekali od prvog trenutka, te se nadam da ću povjerenje opravdati na terenu,“ rekao je Krešić po dolasku u Rijeku izrazivši veliko zadovoljstvo uvjetima.

"U ekipi Rijeke poznajem pojedine igrače, hrvatsku ligu pratim već neko vrijeme, najviše preko televizije u trenucima kada mi to obveze dopuštaju. Prema ovome što sam vidio HNL izgleda kao odlična liga i zanimljivo prvenstvo".

"Očekivanja? Došao sam u Rijeku da dam sve od sebe i pomognem ekipi i vjerujem da ćemo ostvarivati dobre rezultate i biti dobro plasirani u prvenstvu“, ustvrdio je Krešić koji je svoj nogometni zanat stekao u Italiji, najviše u Serie B koja slovi za jednu od najzahtjevnijih taktičkih liga.

"U Italiji je jako puno radi na taktici, Serie B je jako zahtjevna liga. Taktika je jako bitna, gledajući moju poziciju stopera najviše smo radili na kretanjima, postavljanjima, bilo da se radi prekidima ili nekoj drugoj fazi igre, uvijek se davalo naglasak kako se postaviti u bilo kojoj situaciji. Otišao sam kao jako mlad igrač u Atalantu i gledajući sada na iskustvo koje sam skupio za mladog igrača Serie B je odlična liga za razvoj“, zaključio je Anton Krešić

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider