Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponuda ne nedostaje

Nakon Napolija i veliki Juventus želi dovesti Šimu Vrsaljka!

Šime Vrsaljko na meti je talijanskog velikana Juventusa.

Šime Vrsaljko (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon Marija Mandžukića i Marka Pjace talijanski nogometni gigant Juventus želi u svoje redove dovesti i trećeg Hrvata! Meta Juventusovog zimskog prijelaznog roka, prema pisanju talijanskih medija, je Šime Vrsaljko.

Hrvatski reprezentativac nije zadovoljan svojom minutažom u madridskom Atleticu, pa se sve češće spominje njegov povratak na Apeninski poluotok - Italiju. Nakon Genoe i Sassuola Vrsaljko je na meti daleko većih momčadi - Napolija i Juventusa.

Juventus na svojoj desnoj strani ima Mattiju De Sciglija i Stefana Lichsteinera, međutim obojica se nisu pokazala kao kvalitetno riješenje za tu poziciju. Juve trenutno naveliko radi na prodaji švicarskog beka, kako bi oslobodio prostor u platnom prometu za hrvatskog reprezentativca.

Vrsaljko, 25-godišnji desni bek, došao je u Atletico iz talijanskog Sassuola za 16 milijuna eura u ljeto 2016., te ima ugovor do ljeta 2021. godine. Atletico je ispao iz Lige prvaka pa mu je cilj osvojiti Europsku ligu. U prvenstvu je treći, te je ušao u osminu finala Kupa kralja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider