Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četiri utakmice bez navijača

Nakon najteže kazne u povijesti HNL-a iz Splita se za Dnevnik Nove TV javio Vlado Boban

Iz Splita se nakon oštre disciplinske mjere Hajduku javio reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban.

Vlado Boban javio se za Dnevnik Nove TV iz Splita

Alan Klakočer, disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, kaznio je Hajduk s četiri utakmice igranja bez prisutnosti gledatelja. Dva glavna grijeha zbog kojih su Splićani ovako teško kažnjeni jesu stradali vatrogasac kojemu je jedan topovski udar (od ukupno 17 bačenih) eksplodirao u ruci, uslijed čega je ostao bez dijela kažiprsta, te bacanje kamena koji je s istočne tribine u glavu pogodio Hajdukova igrača Adama Gyurcsu.

Iz Splita se za Dnevnik Nove TV javio reporter Vlado Boban s najnovijim informacijama nakon ovakve odluke disciplinskog suca.

"Najveća je to kazna za najposjećeniji hrvatski klub, a znamo što navijači znači za izvedbe Hajduka na terenu. Nitko se osim predsjednika Jasmina Huljaja nije oglasio iz kluba, a ljudi na ulicama Splita su "zakopčani do grla" po tom pitanju. Tek kada se ugasi kamera nam kažu što misle o cijeloj situaciji", otkrio je Boban i nastavio.

"U prosincu su izbori za Nadzorni odbor u Hajduku i vidjet ćemo tko će povesti Splićane u 2019. godinu. Bila je ovo do sada turbulenta sezona za Hajduk, koji se nakon šest kola nalazio na osmom mjestu. Nakon toga je Vulić smjenio Kopića i igra Hajduka se popravila. No ova kazna je udarac za splitski klub koji je taman uhvatio formu", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider