Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa više neće biti isto

Nakon 22 godine došao je kraj: Wenger uoči zadnje utakmice otkrio dvije stvari za kojima najviše žali

Nakon 22 godine, Arsene Wenger će danas po posljednji put sjediti na klupi Arsenala.

Galerija Arsene Wenger (Foto: AFP) Arsene Wenger (Foto: AFP) Arsene Wenger (Foto: AFP) +2 Arsene Wenger (Foto: AFP)

Arsene Wenger je najuspješniji menadžer u povijesti Arsenala koji je osvojio sedam FA kupova i tri Premierlige, uključujući i onu jednu spektakularnu sezonu bez poraza.

Govoreći za BT Sport, Wenger je otkrio da nakon poznatog naslova ''Wenger Who'' nije očekivao da će imati lagan put u Engleskoj. Također je progovorio o svom odnosu sa Sir Alexom Fergusonom i Joseom Mourinhom. Objasnio je da je suparništvo preminulo i da sada može Fergusona nazvati ''prijateljem''.

Unatoč tome što je izgubio više od 200 utakmica tijekom svoje 22 godine u sjevernom Londonu, Wenger je priznao da je još uvijek ''vrlo loš gubitnik''. Objasnio je da je izgradnja Emiratesa jedan od najvećih izazova njegovog života i da je to učinio bez ikakvog dodatnog novca.

Također se otvorio o svojim najvećim vrhuncima i padovima u karijeri, počevši od njegovog najvećeg razočaranja.

''Najviše žalim što s Arsenalom nisam osvojio Ligu prvaka. Bio sam udaljen 13 minuta. Druga stvar za koju žalim je način na koji smo izgubili od Atletico Madrida. Još uvijek ne mogu shvatiti kako smo uspjeli izgubiti od njih.

Wenger je zatim objasnio svoje stavove oko toga treba li mu klub izgraditi kip izvan Emiratesa.

''Ne znam i nije nužno ono što trebam. Želio bih da klub nastavi s vrijednostima koje smo ovdje izgradili – zajedništvo'', zaključio je Francuz.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider