Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije im smetala kiša

FOTO Najvjerniji navijači Dinama i Hajduka na kišnom derbiju, Torcida ipak popunila Jug

Kišni derbi između Dinama i Hajduka nisu propustili najvjerniji navijači naših najvećih klubova.

Najveći derbi hrvatskog nogometa još jednom je opravdao očekivanja na tribinama. U Zagrebu je cijeli dan padala kiša, temperatura je bila niska, ali oni najuporniji i najvjerniji navijači Dinama i Hajduka nisu dopustili da im vrijeme pokvari uživanje u prvom derbiju sezone.

Istočna tribina je nažalost zatvorena jer je stradala u potresu i nije sigurna za gledatelje, ali zato je i malo ''profitirala'' sjeverna tribina na kojoj se okupio velik broj Bad Blue Boysa koji su kao i uvijek glasno bodrili svoj Dinamo.

gol expired VIDEO Hajduk na Maksimiru pobijedio Dinamo na krilima sjajnog Livaje i preskočio ga na ljestvici divider

Nisu ni gostujući navijači zaostajali. Nakon što su u nekoliko sati pokupovali dvije tisuće i četiristo ulaznica za južnu tribinu te potom tražili od Dinama još ulaznica ipak su skoro ispunili gostujuću tribinu na kojoj stane blizu četiri tisuća gledatelja.

Naime, nakon što je klub s Maksimira odbio pustiti u prodaju dodatne ulaznice zbog velike potražnje, navijači Hajduka su počeli kupovati ulaznice za zapadnu tribinu. To je potencijalno bio veliki sigurnosni rizik pa je policija mnoge gostujuće navijače s kartom za Zapad preusmjerila na Jug.

Je li vas iznenadila pobjeda Hajduka na Maksimiru?

Ukupno glasova:

Pogodak Livaje za 1:0

Pogodak Sahitija za 2:0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider