Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
ITEKAKO SE DOBRO NAPLAĆUJE

Ana Maria Marković postigla velik uspjeh izvan terena, probila je brojku koju mnogi sanjaju

Ana Maria Marković došla je do brojke od jednog milijuna pratitelja na Instagramu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pomalo nevjerojatnom brzinom postala je Ana Maria Marković prava senzacija. Od tek pratiteljima ženskog nogometa poznate nogometašice Grasshoppera postala je svjetska senzacija.

Hrvatska reprezentativka zapravo je postala Instagram senzacija nakon što su njene prve fotografije isplivale na sportskih portalima u Hrvatskoj, ali i svijetu, gdje se odjednom počela pojavljivati u velikoj količini. Sve je to rezultiralo klikanjem na "follow" pa je tako već neko vrijeme najpraćenija hrvatska sportašica na društvenim mrežama.

Ovih dana prešla je onu čarobnu brojku od jednog milijuna pratitelja, brojku koja osim velike popularnosti garantira i jako dobru zaradu putem najpopularnije društvene mreže. 

U proljeće ove godine bila je tek na pola puta, odnosno na pola milijuna, no korisnici su jednostavno poludjeli za djevojkom koja je dobila njoj ne baš najdraži nadimak, najsexy nogometašica svijeta. No, isto tako dodajmo da joj je pravi uspon popularnosti krenuo prije manje od dvije godine.

Vrijedi spomenuti kako je munjevito pretekle perjanice hrvatskog sporta poput Sandre Perković (123 tisuće pratitelja) i Donne Vekić (209 tisuća). Parirati joj ne može niti sve popularnija odbojkaška reprezentativka Klara Perić (420 tisuća). Da ne spominjemo također vrlo popularne Nikolinu Božičević (23 tisuće) i Anu Đerek (12 tisuća).

22-godišnja Ana Maria jako dobro vodi svoju karijeru izvan terena, no pokušava ne zapostaviti niti onu na terenu. Ove sezone za Grasshopper nastupila je u četiri susreta, dok je u karijeri za švicarsku ekipu odigrala 44 utakmica i postigla tri pogotka.

Za nogometnu reprezentaciju Hrvatske odigrala je sedam utakmica te postigla jedan pogodak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider