Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrdi portal iz BiH

Najbolji strijelac HNL-a zaigrat će za Bosnu i Hercegovinu? Petev ga uživo gledao

Velike vijesti stižu iz BiH.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kristijan Lovrić igra sezonu života. Najbolji igrač Gorice prvi je strijelac HNL-a, zabio je 14 golova u prvenstvu ove sezone, a prvo mjesto dijeli s Mierezom iz Osijeka.

Lovrić je prije nekoliko sezona igrao niželigaški nogomet u Kustošiji, a danas je jedan od najboljih igrača HNL-a i vrijednost mu je 5,5 milijuna eura po Transfermarktu.

gol expired Zdravko Mamić: "Navijam za Crvenu zvezdu, a Dinamu ne daju da sam izgradi stadion" divider

Kristijan Lovrić još nije nastupio za A reprezentaciju Hrvatske, a Zlatko Dalić mu je uputio pretpoziv za utakmice protiv Švicarske, Švedske i Francuske u listopadu prošle godine, ali nije dobio poziv za okupljanje.

Takvu situaciju mogla bi iskoristiti Bosna i Hercegovina. Kako tvrdi tamošnji medij BHFudbal.ba novi izbornik BiH Ivajlo Petev bio je na utakmici Gorice i Lokomotive kako bi uživo pogledao Lovrića i pozvao ga u reprezentaciju BiH.

gol expired UEFA odlučila: Zagreb domaćin finala futsal Lige prvaka divider

Lovrić u reprezentaciji BiH može lako završiti, otac mu je iz BiH pa će putovnicu bez problema dobiti, naravno, ako se odluči za susjednu reprezentaciju ispred Hrvatske.

Napadač Gorice rođen je u Ogulinu, a u karijeri je igrao za Ogulin, Belu Krajinu, Kustošiju, Lučko i Lokomotivu, a ovo ljeta bi mogao napraviti transfer karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider