Tenis
SPORTOVI
Tenis
pogledajte situaciju

Nadal doslovno ušutkao Đokovića: ''Ovo ću ti zapamtiti''

Rafael Nadal i Novak Đoković nalaze se na tradicionalnom turniru Mubadala World Tennis Championship.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rus Karen Hačanov i grčki tenisač Stefanos Tsitsipas pridružili su se Rafaelu Nadalu i Novaku Đokoviću u polufinalu tradicionalnog ekshibicijskog turnira Mubadala World Tennis Championship, koji se po 11. put održava u Abu Dhabiju, a prethodi službenom početku nove teniske sezone.

Najbolji grčki tenisač i posljednji pobjednik londonskog ATP Finala u četvrtfinalu svladao je Rusa Andreja Rubljova sa 6:3, 6:4, dok je Karen Hačanov sa 7:6 (4), 6:4 nadigrao Korejca Hyeona Chunga.

Glavne su zvijezde ipak Đoković i Nadal, a jedan zanimljivi video postao je popularan na Twitteru. Španjolac je trebao dati izjavu i dok je to isto radio Đoković, on mu je dobacio da zašuti. Ako je netko bio na sekundu zbunjen u tom trenutku, Nadalov osmijeh sve je otkrio. Đoković mu je pak dobacio: ''Ovo ću ti zapamtiti.''

Podsjetimo, dvojac nije bio u najboljim odnosima početkom godine, no pred kraj 2019. čak su i trenirali zajedno te su očito u sjajnim odnosima.

Tsitsipas će u petak u polufinalu igrati protiv Đokovića, koji je na ovom turniru branitelj prošlogodišnjeg naslova i surekorder s Rafaelom Nadalom, s obzirom na to da su obojica po četiri puta osvajali trofej. U drugom će polufinalu ljevoruki Španjolac igrati protiv Hačanova.

Finalni dvoboj na rasporedu je u subotu (16 sati), a već prema običaju, cijeli nagradni fond turnira od 250.000 američkih dolara osvojit će pobjednik završnog meča.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider