Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Čovjek sa druge planete

Na prazna vrata, ali i to se broji: Čudesan, nestvaran podatak vezan za Cristiana Ronalda

Juventus se bez problema obračunao s kijevskim Dinamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je u petom kolu Lige prvaka bez problema svladao Dinamo Kijev i ostao u utrci s Barcelonom za prvo mjesto u toj skupini G.

Susret u Torinu obilježio je Cristiano Ronaldo odnosno preciznije je reći kako je glavni highlight s te utakmice njegov pogodak kojeg je postigao u 57. minuti.

Nije Portugalac pritom pokazao ništa od svoje nadaleko poznate ubojitosti već je samo gurnuo loptu u mrežu na prazna vrata, praktički s gol-linije, nakon što prethodno nije uspio poentirati njegov suigrač Alvaro Morata.

Ono zbog čega je to glavna vijest s ovog dvoboja jest nevjerojatan podatak da je to Ronaldu bio čak 750. gol u karijeri! Od te brojke je 450 njih postigao igrajući za Real Madrid, 118 u dresu Manchester Uniteda, 102 za reprezentaciju Portugala, 75 u Juventusu i pet za Sporting Lisabon.

Preko 100 za Juve, preko 800 u karijeri?

Navijačima Juventusa drago je što je 10 posto od ukupne cifre polučio u dresu njihovog kluba, a nema sumnje kako će ta brojka narasti do kraja ove sezone. Tko zna, možda Ronaldo dogura i do 100 postignutih golova za Staru damu.

Sve ovo impoznatno je između ostalog i zbog toga što će za dva mjeseca Portugalac proslaviti 36. rođendan. No, njegovo fizičko stanje je očito i dalje na vrhunskoj razini i on neće tako skoro prestati igrati nogomet što znači da će debelo podebljati ovaj ionako čudesan učinak...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider