Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo o kome se radi

Na naslovnici španjolskog lista tri zvijezde osvanule u dresu Reala, stižu na ljeto?

Real Madrid je navodno dogovorio dolazak tri velika pojačanja za ljetni prijelazni rok.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na današnjoj naslovnici poznatog španjolskog lista AS osvanula su tri poznata nogometaša u dresu Real Madrida. Oni bi naljeto trebali potpisati za Kraljevski klub, a to su Kylian Mbappe, Antonio Rudiger i Aurelian Tchouameni.

Momčad madridskog Reala za narednu sezonu polako poprima obrise s Carlom Ancelottijem na klupi i nekolicinom novih zvijezda u momčadi.

Sasvim je sigurno da će Eder Militao, Vinicus i Luka Modrić potpisati novi ugovor, i to prije turneje po SAD-u, na kojoj će odigrati prijateljske dvoboje protiv Juventusa, Milana i Barcelone, piše AS.

Florentino Perez je u potpunosti digao ruke od Erlinga Haalanda i sve napore usmjerio prema jednom drugom kandidatu za Zlatnu loptu, Mbappeu, kojem ovog ljeta istječe ugovor s PSG-om i može potpisati za Real kao slobodan igrač.

Real odustao od Haalanda

Haaladov dolazak na Santiago Bernabeu bio bi moguć samo u jednom slučaju, kad bi on i njegov zastupnik Mino Raiola smanjili svoja potraživanja, i to debelo ispod onog što im je ponudio City.

Također, Madriđane zabrinjava povijest ozljeda norveškog napadača, a to je još jedan razlog više zašto su se u konačnici odlučili za Mbappea.

gol expired Novi trener Manchester Uniteda kreće jako: Tjera Ronalda i mnoge zvijezde, računa na samo osam igrača divider

Naravno, Real traži pojačanja i na ostalim pozicijama. Što se pak tiče središnjeg braniča, zanimljiv im je Rudiger, koji ne želi potpisati novi ugovor s londonskim Chelseajem.

Na čelnike madridskog kluba ostavio je jako dobar dojam u četvrtfinalnom dvomeču Lige prvaka, ali postoji jedna prepreka - kako ga uklopiti u budžet za plaće igračima.

Niko Kovač preporodio francuskog veznjaka

Budući da će potpisati nove ugovore s Militaom i Vinicusiom na minimalno tri godine, odnosno s Modrićem na jednu godinu, to će biti veliko financijsko opterećenje za budžet.

Što se tiče odlazaka, sigurno je kako će klub napustiti Isco, Marcelo i navijačima omraženi Gareth Bale, a zasad još uviijek nije poznato hoće li uspjeti dogovoriti dolazak Tchouamenija, koji je "eksplodirao" u Monacu pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider