Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavili listu kandidata

Na Kosovu uvjereni: Novi izbornik reprezentacije bit će Roberto Carlos!

Među kandidatima je i "omiljeni" trener Marija Mandžukića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometna reprezentacija Kosova traga za novim izbornikom poslije odlaska Švicarca Bernarda Challandesa, a tamošnji mediji pišu kako je među kandidatima nitko drugi nego legendarna ljevica svjetskog nogometa. Nije riječ o stručnom komentatoru Nove TV Robertu Jarniju, nego njegovom imenjaku Robertu Carlosu.

Poslije tri godine reprezentacija Kosova mora pronaći novog šefa, vodstvo Saveza raskinulo je ugovor sa Švicarcem, koji nije ispunio njihova očekivanja. Najnovija članica UEFA-ine obitelji zato će potražiti njegovog nasljednika, a samo nekoliko dana poslije otkaza tamošnjim medijskim prostorom kola nekoliko uglednih imena.

gol expired Skandal uoči utakmice na Kosovu! Španjolac isprovocirao domaće novinare: "Zašto to ne kažeš?" divider

Vodstvo nacionalne momčadi ponuđeno je, između ostalih, i legendarnom Nijemcu i Mandžukićevom "omiljenom“ treneru Felixu Magathu, a kosovski mediji pišu kako je njihov savez u pregovorima i s jednim od najvećih brazilskih nogometaša u povijesti.

Roberto Carlos ima ogromno nogometno iskustvo, ali vrlo skromno trenersko. Naime, samo godinu dana je radio kao trener, bilo je to 2015. i kratko je sjedio na klupi Delhi Dynama. Prethodno je kratko vodio Sivasspor i Akhisopor, a bio je i pomoćnik u Anzhiju iz Mahačkale.

Njegova igračka karijera bila je puno poznatija…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider