Galerija

Iz Engleske i Francuske stižu vijesti kako su istražitelji avionskih nesreća pronašli dva dijela sjedala, točnije jastuka, za koja se pretpostavlja da su dio nestalog aviona u kojem je argentinski nogometaš putovao iz Nantesa u velški Cardiff.

Dio sjedala pronađen je na plaži blizu mjesta Surainville na polutoku Cotentin na francuskoj obali La Manchea. Drugi jastuk  također je pronađen u tom području te su zaključili kako se vjerojatno radi o dijelovima malog privatnog zrakoplova u kojem su bili pilot i nesuđeni nogometaš Cardiff Cityja.

Francuski istražitelji obavijestili su englesku agenciju Air Accidents Investigation Branch kako je na jednoj plaži pronađeno sjedalo. Istraga je utvrdila kako se najvjerojatnije radi o sjedalu iz tog aviona.

''U ponedjeljak ujutro francuska istražiteljska agencija BEA javila nam je kako je pronađen dio sjedala na plaži kraj Surainvillea. Nešto kasnije tog dana pronađen je i drugi jastuk od sjedala. Preliminarna istraga utvrdila je kako se vjerojatno radi o jastucima iz nestalog aviona'', stoji u priopćenju Air Accidents Investigation Brancha.

Od nestalog nogometaša navijači se opraštaju danima.