Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na dva mjesta

Ostatke nestalog zrakoplova u kojem je bio Sala istražitelji pronašli na francuskoj plaži

Istražitelji su pronašli dva sjedala za koja se vjeruje kako su pripadala avionu u kojem je bio nogometaš Emiliano Sala.

Galerija Emiliano Sala (Foto: AFP) Emiliano Sala (Foto: AFP) Emiliano Sala (Foto: AFP)

Iz Engleske i Francuske stižu vijesti kako su istražitelji avionskih nesreća pronašli dva dijela sjedala, točnije jastuka, za koja se pretpostavlja da su dio nestalog aviona u kojem je argentinski nogometaš putovao iz Nantesa u velški Cardiff.

Dio sjedala pronađen je na plaži blizu mjesta Surainville na polutoku Cotentin na francuskoj obali La Manchea. Drugi jastuk  također je pronađen u tom području te su zaključili kako se vjerojatno radi o dijelovima malog privatnog zrakoplova u kojem su bili pilot i nesuđeni nogometaš Cardiff Cityja.

Francuski istražitelji obavijestili su englesku agenciju Air Accidents Investigation Branch kako je na jednoj plaži pronađeno sjedalo. Istraga je utvrdila kako se najvjerojatnije radi o sjedalu iz tog aviona.

''U ponedjeljak ujutro francuska istražiteljska agencija BEA javila nam je kako je pronađen dio sjedala na plaži kraj Surainvillea. Nešto kasnije tog dana pronađen je i drugi jastuk od sjedala. Preliminarna istraga utvrdila je kako se vjerojatno radi o jastucima iz nestalog aviona'', stoji u priopćenju Air Accidents Investigation Brancha.

Od nestalog nogometaša navijači se opraštaju danima.


 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider