Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Jasna poruka

Na derbiju dominirao veliki transparent BBB-a: Evo što znači ova kratica

Ove nedjelje na Maksimiru je odigran najveći derbi hrvatskog sporta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Bad Blue Boyse je nedjeljni derbi na Maksimiru protiv Hajduka bio svojevrsni nastavak prosvjeda otprije nekoliko dana.

Podsjećamo, tada se njih 300-tinjak okupilo ispred stadiona, prosvjedujući protiv odluke da dosadašnji sportski direktor Zoran Mamić postane i trener Dinama do završetka sezone HNL-a. Tom prilikom su sedmorica njihovih pripadnika pozvani u klub na razgovore gdje su izrekli svoj stav kako ne žele da trener bude osoba koja je nepravomoćno osuđena zbog financijskih malverzacija u istom tom klubu.

Njihov zahtjev za odlaskom Mamić je odbio te je nastavio voditi momčad i u derbiju je bio na klupi.

Boysi su se na derbiju pojavili, ali veći dio prvog poluvremena nisu navijali te je većina njih na poluvremenu napustila stadion. U trenucima kad su se oglašavali, uglavnom je to bilo vrijeđanje Zorana i Zdravka Mamića, čovjeka koji i dalje kao bjegunac od hrvatskog pravosuđa vuče sve konce u klubu iz Maksimira.

Za razliku od Boysa koji su u jednom trenutku otišli, na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona svo vrijeme je stajao transparent s natpisom "MCOIS" što znači: "Mamiću cigane, odlazi iz svetinje!"

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider