Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatno

Mućke u Monacu: Izigrali Florentina Pereza i Real u jednom od najvećih transfera u povijesti Madriđana

Aurelien Tchouameni je novi igrač Real Madrida, a zanimljiva priča stoji u pozadini transfera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aurelien Tchouameni je bio na meti nekoliko europskih klubova, a na kraju je Real Madrid bio jedini konkretan u svojim namjerama. Klubovi su se uspjeli dogovoriti oko odštete, u kasu Monaca odmah stiže 80 milijuna eura, dok preostalih 20 milijuna kroz bonuse.

Međutim, francuski mediji objavili su danas da je sportski direktor Monaca, Paul Mitchell, odigrao ključnu ulogu u ovom transferu i izvukao je od Reala dosta više novca nego što se očekivalo.

Dugo Selo VIDEO Hrvatski trećeligaš dobiva spektakularan stadion, centar vrijedan 100 milijuna divider

Transfer mladog francuskog reprezentativca u početku je bio procijenjen na 60 milijuna eura, ali nedugo nakon interesa Reala cijena je skočila u nebo.

Naime, kako su objavili mediji u Francuskoj Paul Mitchell je špekulacije uključio PSG i preko medija je pustio informaciju da Parižani žele dovesti Tchouamenija.

gol expired Bjelica najavio europski pohod: ''Detaljnije ćemo se informirati, imaju puno internacionalaca'' divider

Mitchell je pametno odigrao jer je znao da će se Florentino Perez "upecati" na takve špekulacije, te je zbog toga tražio od Real Madrida više novca za Tchouamenija i tvrdio je da njega traži PSG i nudi dosta više novca od Madriđana.

Na kraju se ispostavilo da to nije bila istina i da PSG nikada nije niti poslao ponudu za Tchouamenija. No, u Realu su vjerovali da Mitchell govori istinu i skoro su udvostručili ponudu koju je Monaco na koncu prihvatio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider