Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro mu istječe ugovor

Ibra nagovijestio povratak među elitu: ''Još uvijek mogu raditi razliku, bolji sam od igrača koji su tamo''

Bivši napadač Intera, Juventusa i Milana, Zlatan Ibrahimović, nagovijestio je da bi se mogao vratiti u Serie A kad mu istekne ugovor u LA Galaxyju.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zlatan Ibrahimović možda još nije rekao zadnju riječ u europskom nogometu. Švedski napadač igrao je za elitne klubove u gotovo svim ligama, uključujući Barcelonu, PSG, Ajax, Manchester United i nekoliko talijanskih klubova.

U posljednje vrijeme ostavlja trag po Americi, igrajući u MLS-u. Otkako je 2018. godine potpisao za LA Galaxy, Ibra je postigao nevjerojatnih 52 gola u 56 nastupa i ne pokazuje znakova usporavanja. Međutim, sada je nagovijestio mogući povratak u Serie A.

U razgovoru za Sky Sport Italia, Zlatan je sugerirao da je moguć takav scenarij.

''Sto posto sam siguran da još uvijek mogu raditi razliku, kako u Italiji, tako i u drugim zemljama'', odgovorio je Ibrahimović nakon što je upitan o povratku u Serie A.

''Bio bih bolji od igrača koji su sada tamo. Moj ugovor istječe u prosincu i ne znam što će se dogoditi nakon toga'', dodao je Ibra.

Kako je u karijeri igrao za Juventus, Inter i Milan, ne želi govoriti kome bi se pridružio ili će u potpunosti odabrati novi klub. No bez obzira gdje završi, nema sumnje da će raditi razliku. Uostalom, nije se nimalo promijenio. Nakon što je postigao toliko golova u Americi, izjavio je kako je ''najbolji igrač koji je ikada igrao u MLS-u''.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider