Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traži se plavi devet

Može li on postati novi Petković? "Cijena mu je preko noći narasla, bila bi to skupa akvizicija za Dinamo"

Gledatelji podcasta Utakmicu po utakmicu pitaju se "može li Igor Matanović postati novi Bruno Petković"?

Iza nas je još jedan Supersport HNL vikend, a to znači da je u ponedjeljak vrijeme za novu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu. U ovoj je jasno bio naglasak na velikom derbiju Hajduka i Dinama, koji je obilježio protekli HNL vikend.

Između ostalih bilo je govora i o sjajnom Bruni Petkoviću koji je svojom kvalitetom, čini se, prerastao domaće nogometne pašnjake. Interes za napadačem Dinama je nikad veći, a Modri već razmišljaju unaprijed.

Ukoliko Petković ode, spominje se mogući dolazak Igora Matanovića, a gledatelji podcasta željeli su znati „može li on biti novi Bruno?“

"Cijena mu je preko noći narasla par milijuna eura zbog njegovih dobrih predstava. Treba dosta novca za dovesti igrača iz Njemačke u Hrvatsku. Četiri milijuna eura je skupa akvizicija“, započeo je Mateo Pukšar.

"To je nemoguće prognozirati, Petkoviću je trebalo 40 utakmica u Serie A bez gola da bi počeo zabijati za Dinamo“, podsjetio je Ivan Ljubić.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu, u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider