Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvoboj NA MAKSIMIRU

Moyes biranim riječima govorio o Vlašiću pa pohvalio Dinamo prije velike utakmice

Dinamo na Maksimiru dočekuje West Ham s Nikolom Vlašićem.

Legendarni premierligaš West Ham favorit je prema kladionicama, ali "modri" su uvjereni kako nisu autsajderi. Trener Damir Krznar dvojbi oko sastava više nema, a poručuje kako ni iznenađenja neće biti.

''U jednom dijelu izbor kadra podredili smo tome da možemo odraditi dva sustava unutar istih 11 igrača, i to je jedna misao kojom smo se vodili, da možemo preformulirati sustav ako bude trebalo'', rekao je Krznar.

gol expired "Ivane, vrime je": Torcida stigla na utakmicu protiv Reala pozvati Perišića u Hajduk divider

U momčad se vraćaju oporavljeni kapetan Ademi i Lauritsena koji su već nastupili kao zamjene protiv Šibenika u subotu. Kapetan je danskom stoperu asistirao za vodeći pogodak "modrih", i njih dvojica neupitni su starteri protiv engleskog debitanta.

''Bit će velika utakmica za momčad, klub i grad. Ove su utakmice velike na sve načine. Spremni smo i pokušat ćemo dati sve od sebe da izvučemo dobar rezultat i uživamo s navijačima. To će biti drugačije u odnosu na prošlu sezonu. Veselim se i siguran sam da se i drugi vesele'', dodao je Lauritsen.

Modri za sobom imaju sjajne europske sezone, dok je legendarni West Ham dolazi iz jedne od najjačih nogometnih liga. Izazovi i očekivanja i za jednu i za drugu momčad su ista.

Moyes nahvalio Vlašića

''Njegov je pristup prvoklasan. Pratili smo ga puno još dok je bio u CSKA-u pa na Euru. Još se razvija, ali već sada ima dosta iskustva. Može igrati više pozicija u napadu, no znamo da se još mora prilagoditi. Impresioniran sam s onime što sam zasad vidio i očekujem od njega velike stvari'', rekao je trener West Hama pa dodao:

gol expired Iznenađenje na startu Europske lige: Donedavni Dinamov igrač nokautirao ruskog velikana usred Moskve u 91. minuti divider

''Znamo da su izgubili dva-tri igrača u zadnje vrijeme, ali znamo dobro za Dinamovu povijest i rezultate. Sjećamo se, naravno, svi onoga što su napravili Tottenhamu, to je bilo impresivno'', rekao je Moyes.

Modre bi s tribina trebalo bodriti oko 15- tak tisuća navijača. Samo danas do 13 sati prodano je više od 6 i pol tisuća karata, a još se i do poslijepodnevnih sati čekalo na brze testove kako bi se nakon toga stalo u red za kupnju karata. I Englezi će imati svoje navijače na tribinama. Dobili su 1243 ulaznice, a onda su zatražili još dodatnih 750 ulaznica i sve su rasprodane.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider