Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nedostaje mi..."

Mourinho žudi za nogometom: "Završiti sezonu bilo bi dobro za sve nas"

Karizmatični Portugalac dane provodi u volontiranju i pripremama za nastavak sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Tottenham Hotspura Jose Mourinho izjavio je kako bi završetak sezone Premierlige bio dobar za sport.

Zbog pandemije koronavirusa Premierliga je prekinuta sredinom ožujka, a klubovi će u petak održati sastanak na kojemu će raspravljati o mogućem nastavku.

"Nedostaje mi nogomet, ali preferiram reći da mi nedostaje naš svijet, mislim da svima nedostaje. Nogomet je samo dio tog svijeta, ali moramo biti strpljivi, ovo je borba u kojoj smo svi zajedno", rekao je.

gol expired Bjelica dobio veliko priznanje i najavio gdje bi mogao nastaviti karijeru: "Naježio sam se od emocija" divider

"Ako uspijemo odigrati preostalih devet kola, to će biti dobro za sve nas, i za nogomet i za Premierligu. Ako ćemo i igrati bez gledatelja na tribinama, nećemo igrati iza zatvorenih vrata jer uz prisutnost kamera gledat će nas milijun ljudi diljem svijeta. Tako da i ako zakoračimo na prazan stadion, on neće uopće biti prazan", kazao je Mourinho za Sky Sports.

U trenutku prekida sezone Tottenham je bio osmi na ljestvici sa 41 bodom, sedam manje od četvrtog Chelseaja koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Dok se sezona ne vrati, Mourinho se uhvatio volontiranja u Tottenhamovu trening kampu, u kojem se uzgaja povrće i razvozi onima kojima je najpotrebnije.

Na vrhu je Liverpool sa 82 boda, 25 više od drugog Manchester Cityja.

gol expired Dinamo produžio ugovor sa sjajnim pojačanjem: "Puno mi znači povjerenje. Bit ću sve bolji" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider