Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Rusiji preminuo navijač

Lijepa gesta Josea Mourinha za navijača koji je imao srčani udar na utakmici Rome

Jose Mourinho ponudio je svoju jaknu kao poklon za oporavak navijaču koji je kolabirao u ponedjeljak tijekom prvenstvene utakmice protiv Spezije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Rome Jose Mourinho ponudio je svoju jaknu kao poklon za oporavak navijaču koji je kolabirao u ponedjeljak tijekom prvenstvene utakmice protiv Spezije, u kojoj je Roma slavila s 2:0.

"Corriere dello Sport" objavio je da je 23-godišnji navijač doživio srčani udar tijekom prvog poluvremena, te da je tretiran defibrillatorom prije negoli je odvezen u bolnicu.

Nakon toga navijači na jednom dijelu stadiona Olimpico (Curva Sud) do kraja utakmice ostali su u tišini.

gol expired Arsenal oduzeo kapetansku vrpcu Pierre-Emericku Aubameyangu divider

"Za to sam doznao tek nakon utakmice i nadam se da će sve biti u redu s njim. Može mi poslati svoju adresu i ja ću mu pokloniti svoju jaknu tako da je može nositi sjedeći puta kada dođe na stadion po ovakvoj hladnoći", izjavio je Mourinho. 

Kardiovaskularni problemi učestali su posljednjih mjeseci na sportskim terenima ili tribinama širom svijeta. Brojni su slučajevi nogometaša i navijača koji su imali sličnih problema. 

U subotu je, primjerice, na utakmici ruskog prvenstva između Krilja Sovjetova i Rubina u Samari kolabirao još jedan navijač. Ruski mediji javljaju da je neimenovani pedesetogodišnjak imao iznenadni srčani udar. Nažalost, liječnici ga nisu uspjeli spasiti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider