Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedno finale

Mourinho otkrio s kojim klubom nije ostao u dobrim odnosima: "Rugaju mi se kada kažem za koga sve navijam"

Jose Mourinho odveo je Romu u finale Europske lige.

Jose Mourinho (Foto: Afp)

Posljednjih godina stvorio se dojam da Jose Mourinho polako izlazi iz mode.

Iako je već poduže daleko od glavnih klupskih sila u Europi, s Romom pokazuje da u njemu još ima vatre. Odveo je Vučicu u finale Europske lige na megdan Rakitićevoj Sevilli i očito ne misli tako brzo u mirovinu.

Upitan o mogućem povratku u Tottenham nakon što je Arne Slot na kraju odlučio nastaviti s Feyenoordom, Mourinho je bio sasvim jasan:

"Uspostavio sam sjajnu vezu sa svim klubovima koje sam trenirao. Rugaju mi se kada kažem da navijam za Real, Inter i Romu. Dan kada napustim Giallorosse bit će težak. Jedina momčad s kojom nemam takav odnos jest Tottenham", odbrusio je Portugalac i objasnio što je htio reći.

"Nadam se da navijači neće krivo protumačili moje riječi, ali to je jedini klub s kojim nisam blisko povezan", pojasnio je Mou i obrazložio da je razlog vjerojatno taj jer je Tottenhamov stadion bio prazan tijekom pandemije i Levyj nije ulagao u momčad previše.

Mourinho je vodio Tottenham do travnja 2021. i bila mu je to posljednja avantura prije nego što je preuzeo Romu. Otišao je i na prilično neobičan način - dobio je otkaz nekoliko dana prije finala Carabao Cupa protiv Manchester Cityja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider