Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''nisam to nikada doživio''

Mourinho odgovorio na pitanje Nove TV o Zoranu Mamiću: Portugalac otkrio loše vijesti za Dinamo

Mourinho i Tottenham stižu na Maksimir u turbulentnim vremenima za Dinamo.

Jose Mourinho i njegov Tottenham u četvrtak od 18:55 igrat će na Maksimiru protiv Dinama. Ulog je četvrtfinale Europske lige, a Spursi iz Londona donose prednost 2:0.

Mourinho u uzvratu neće susresti rivala iz prve utakmice Zorana Mamića. On je odstupio s Dinamove klupe nakon pravomoćne presude i kazne zatvora od četiri godine i osam mjeseci. Vijest je to koja je dobila puno pozornosti i u Engleskoj.

Mourinho je održao press-konferenciju uoči utakmice, a reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević preko Zooma ga je upitao o toj temi.

"Ne želim to komentirati, ne želim to komentirati", prvo je rekao Morinho.

Riječ je o poprilično neobičnoj situaciji?

"Ok, ali što želite da kažem?"

Niste nikada doživjeli ništa slično?

gol expired Novi trener Dinama optimist uoči uzvrata s Tottenhamom: "Zaostatak nije nenadoknadiv" divider

"Ne sjećam se da jesam, ne sjećam se. Ali to se dogodilo. Na posljednji dio vašeg pitanja na koji mogu dati odgovor. Pomoćni trener postaje glavni trener. Ideje su iste, filozofija je ista. Neće ništa promijeniti u ta dva dana. Kad je netko pomoćnik, on dijeli ideje glavnog trenera. Ne mislim da će išta biti drugačije", smatra Mourinho.

Portugalac je otkrio i jednu lošu vijest za Dinamo - unatoč finoj prednosti iz prve utakmice prva zvijezda Spursa i dvostruki strijelac iz Londona Harry Kane igrat će u Zagrebu.

"Kane će igrati. Utakmica je otvorena i važna za nas, dakle igrat će", poručio je.

Mourinho je također potvrdio da neće biti Hueng-Min Sona, koji se ozlijedio u prošloj utakmici protiv Arsenala.

"Ne znam kad se vraća. Sigurno ne sutra. Lo Celso? Vrlo talentiran igrač, ali mislim da nema 90 minuta u nogama. Izgledao je vrlo dobro na tri treninga s momčadi nakon povratka od ozljede", rekao je o zdravstvenom kartonu Spursa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider