Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mourinho odgovorio na uvrede

Mourinho gađao Contea loptom, četvrti sudac spriječio obračun

Jose Mourinho i Antonio Conte pune naslovnice otočkih medija nakon dvoboja u četvrtfinalu FA Cupa između Chelseaja i Manchester Uniteda

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Žustro je bilo u utakmici četvrtfinala FA Cupa u kojem je Chelsea slavio protiv Manchester Uniteda s 1:0 i prošao u finale. Bio je to ogled dvojice karizmatičnih trenera, Antonia Contea i Josea Mourinha, koji su također imali jedan blisku obračun uz aut-liniju.

Tek je krenula 41. minuta utakmice kada je Marcos Alonso pao, sudac Michael Oliver je svirao prekršaj, a lopta se dokoturala do portugalskog stručnjaka. On ju je isprve napucao u Conteovom smjeru i zamalo promašio talijanskog menadžera. Conte je odmah krenuo prema njemu, urlajući i tražeći Olivera da reagira.

Izraz lica bio je zastrašujući, ali od svega toga nije uspio izvući ništa. Sudac je u konačnici smirio obojicu menadžera, te je utakmica nastavljena.

Tijekom utakmice navijači Chelseaja provocirali su Mourinha vičući mu "fuck off Mourinho" (odj... Mourinho), na što im je ovaj odgovorio pokazujući tri prsta. Ta tri prsta označavala su broj naslova prvaka Engleske koliko je Portugalac donio Chelseaju kada je bio njegov menadžer. Čuli su se i povici "Judo, judo".

Na konferenciji za novinare Mourinho je još jednom briljirao.

"Mogu me nazivati kako god žele. Ali dok ne dođe trener koji će s Chelseajem osvojiti četiri naslova prvaka Engleske, ja sam i dalje broj 1 ovog kluba. Juda je i dalje broj 1", rekao je i nasmijao okupljene novinare Mourinho.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider