Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrijeme je za najveće

Hrvatska daje mu krila: Mourinho daje bogatstvo za Perišića!

Ivan Perišić sve se češće spominje u kontekstu velikog transfera iz Serie A u Premierligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Što se ljeto više bliži, u stranim se medijima više spominje odlazak Ivana Perišića iz Intera. Malo je onih koji ne smatraju kako je hrvatski nogometaš trenutno prerastao milanski klub, jer ovaj talijanski ''teškaš'' opet neće sljedeće sezone igrati Ligu prvaka.

Vrijeme je da Perišić preseli u bolje društvo u kojem će i on izgledati još bolje. Znamo što može jer kada igra s Modrićem, Rakitićem, Mandžukićem i ostalim kolegama iz reprezentacije on jednostavno briljira. Također, Interu treba novac, a za Ivana bi mogao dobiti i preko 50 milijuna eura.

Zna to jako dobro i Jose Mourinho koji je nedavno boravio u Zagrebu, pisalo se, baš zbog Perišića iako on na utakmici protiv Ukrajine nije imao pravo nastupa. Ipak, Ivan je također boravio u Zagrebu i bila je to možda dobra prilika da se negdje ''slučajno'' susretnu.

Čini se kako je Perišić na meti mnogih klubova, naročito u Engleskoj gdje je u bilježnici Kloppa, Mourinha, ali i budućeg prvaka Antonija Contea. Engleski su mediji pisali kako i Portugalac i Talijan čekaju rasplet situacije s Alexisom Sanchezom, a obojica bi htjela i Perišića i to ne samo ako ne uspiju dovesti Čileanca.

Čini se kako je Mourinhu Perišić potrebniji. On žarko želi ubojita krila koja trenutno u momčadi nema i zato Zlatan Ibrahimović možda ne izgleda kao što je izgledao u kombinaciji s Cavanijem i Di Marijom u Parizu.

Srpski mediji pak špekuliraju kako je transfer sve izgledniji jer je Perišić prije koji tjedan dobio logističku pomoć jednog od najpoznatijih nogometnih menadžera Falija Ramadanija. Radi se o agentu koji je itekako sposoban dogovoriti veliki transfer poput ovog o kojem se piše.

Cifra koja se spominje uz ime Ivana Perišića doseže čak i 60 milijuna eura. Znamo kako Englezi plaćaju i znamo kako plaća Manchester United. Ako neće on, uskočit će netko drugi jer naš je krilni napadač trenutno vruća roba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX