Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za ostanak

Monaco pobijedio nakon dva mjeseca agonije, Fabregas zabio prvijenac

Monaco je pobijedio Toulouse 2:1 u 23. kolu Ligue 1...

Cesc Fabregas slavi pogodak s igračima Monaca (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Monaca su u subotu na svom stadionu svladali Toulouse sa 2-1 (1-1) i tako ostvarili su prvu pobjedu u francuskom prvenstvu nakon što su dva mjeseca i šest dvoboja bili bez ijedne pobjede, a od mogućih 18 osvojili svega dva boda.

Golovin je u 15. minuti doveo Monaco u vodstvo, ali je već u 20. minuti Jullien svladao Danijela Subašića koji je bio nemoćan nakon udarca iz kuta te brzo i precizno izvedene kombinacije Tolousea. Pobjednički pogodak vrijedan tri boda u 66. minuti je postigao Cesc Fabregas kojemu je to prvi gol u dresu Monaca.

Klub iz Kneževine je sa 18 bodova na 18. mjestu. Isto toliko bodova uz utakmicu manje ima Caen na 17. mjestu, ali i Amiens koji je na 19. poziciji.

Nogometaši Reimsa razveselili su svoje navijače pobjedom nad Marseilleom 2-1. Strijelci za domaće bili su Dingome (21) i Hyun-Jun Suk (68), dok je za goste jedini pogodak postigao N'Jie (86). Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car ostao je na gostujućoj klupi za pričuve.

U nedjelju su na programu tri od preostalih pet utakmica 23. kola, a svakako najzanimljivija je ona u kojoj će trećeplasirani Lyon ugostiti vodeći PSG (21 sat).

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider