Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
razočaran i wenger

Monaco i službeno objavio: Nema dogovora s Realom oko Mbappea!

Monaco je napokon i službeno demantirao kako je dogovoren transfer Mbappea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nešto manje od 24 sata trebalo je Monacu da i službeno demantira ''načelni dogovor'' oko transfera Kyliana Mbappea, kako je jučer pod ekskluzivno objavila madridska Marca.

Bila je to ''breaking'' vijest koju su prenijeli gotovo svi sportski mediji diljem svijeta, no da od rušenja Pogbina rekorda zasad nema ništa nagovijestili su neki novinari, kao i Sky Sports koji je dobio neslužbenu informaciju iz kluba iz Kneževine kako dogovor ipak nije postignut.

U srijedu je potpredsjednik Monaca Vadim Vasilyev konačno i prekinuo špekulacije.

''Uvjeravam vas, dogovor nije postignut niti s jednim klubom. U razgovorima smo s Mbappeom oko produženja ugovora i nadam se kako će taj dogovor biti postignut. Vrata transfera nisu otvorena'', poruka je s Azurne obale.

Marca je jučer pisala kako bi Real za mladog francuskog napadača navodno trebao isplatiti Kneževima odštetu od čak 160 ili 150 milijuna eura plus 20 ili 30 milijuna u bonusima ako ispuni određene uvjete.

Navodno su se odmah javili PSG i Manchester City te poručili da i oni mogu platiti toliko, čak i više. Znamo kako bi Mbappe rado u Real, ali više ništa nije sigurno. Kao što nije sigurno je li taj dogovor Reala i Monaca postignut pa su se u Monte Carlu malo predomislili. Ili pak ne žele još razočarati navijače.

Razočaran je i Arsene Wenger jer je Vadim Vasilyev izjavio i sljedeće:

''Lemar i Fabinho su naši ključni igrači. Lemar ostaje, odbijena je ponuda Arsenala.''

Podsjetimo, Monaco je već ovog ljeta Cityju prodao Bernarda Silvu i Benjamina Mendyja koji je s cijenom od 58 milijuna eura postao najskuplji branič svijeta. Za 45 milijuna eura Bakayoko je otišao u Chelsea tako da Monacu novac nije prijeko potreban.

Hoće li Mbappe, Fabinho i Lemar također napustiti Monte Carlo i je li ovo samo novo podizanje cijene, saznat ćemo kroz sljedećih mjesec dana.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider