Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne može bez problema

Momačka večer nogometnog zločestog dečka završila nasiljem: Masovna tučnjava na plaži

Nasilni incidenti prate bivšeg nogometaša i nakon kraja karijere.

Tučnjava na plaži (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Zločesti dečko engleskog nogometa Joey Barton (36) danas je trener trećeligaša Fleetwooda.

Barton je tijekom karijere bio upleten u nekoliko nasilnih incidenata, zbog čega je došao na loš glas. Dvaput je zbog toga osuđen, jednom na šest mjeseci zatvora. Trenutačno je pod istragom policije zbog navodnog sukoba s protivničkim trenerom u tunelu.

Incidenti ga prate i nakon kraja igračke karijere, a posljednji se dogodio na njegovoj momačkoj večeri, točnije tijekom nekoliko dana partijanja uoči vjenčanja, što je običaj u Velikoj Britaniji.

Barton, koji se ženi ovoga ljeta, s grupom prijatelja otputovao je u Cornwall, grad na jugozapadu Engleske.

Tamo su se Bartonovi prijatelji zabavljali na plaži, kada su se sukobili s drugom grupom muškaraca, pišu engleski mediji. Pojavila se i snimka uznemirujućeg incidenta.

Situacija je eskalirala u masovnu tučnjavu, ali nema dokaza da je u svemu sudjelovao Barton, čiji je glasnogovornik kategorički demantirao da je bivši nogometaš bio upleten u incident.

Osim tučnjave, Bartonovu ekipu ranije su izbacili iz jednog puba jer su bili preglasni. Međutim, očevici su rekli da je Barton bio pristojan i miran kada su ga ostali gosti prepoznali, prenose engleski mediji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider