Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Namjerno ozljeđivanje?

Osvetnički motiv: Najveća Liverpoolova zvijezda nema dileme koga želi u finalu Lige prvaka

Liverpool je izborio finale ovosezonske Lige prvaka, a Mohamed Salah tamo želi igrati protiv Real Madrida.

Sergio Ramos ozlijedio Mohameda Salaha (Foto: Afp)

Nogometaši Liverpoola s ukupnih 5:2 eliminirali su Villarreal i plasirali se u finale Lige prvaka gdje će igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem u uzvratnoj utakmici Real Madrid dočekuje Manchester City.

Prvi dvoboj bio je spektakularan i završio je pobjedom engleskog sastava 4:3, ali Kraljevski klub je ostao u igri za prolaz unatoč činjenici da je veći dio te utakmice bio inferioran.

Nakon što je Liverpool preokretom u Španjolskoj pečatirao svoju vizu za finale, poslije susreta su njihovu najveću zvijezdu Mohameda Salaha pitali s kim bi se htio susresti u završnoj bitci za trofej.

"Iskreno, htio bih Real Madrid, moram reći pošteno. Od njih smo izgubili jedno finale i sad bih htio igrati s njima i pobijediti ih", izjavio je Salah.

Svim ljubiteljima nogometa ne treba posebno objašnjavati ovu izjavu. U 25. minuti finala Lige prvaka 2018. tadašnji kapetan Reala Sergio Ramos ozlijedio je Salaha zahvatom kakav se može vidjeti u borilačkim sportovima i Egipćanin, koji je bio glavna uzdanica Liverpoola, u suzama je napustio teren.

Danas, četiri godine kasnije, puno je onih koji tvrde da je Ramos namjerno ozlijedio Salaha kako bi ga eliminirao iz utakmice i time umnogome olakšao svom klubu da dođe do trofeja.

Naravno, takvo što je nemoguće dokazati, ali jasno je da Salah nije zaboravio te trenutke boli, suza i očaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider